Кандидатът за кмет на община Сопот Веселин Личев от ВМРО-БНД, кандидатите за общински съветници Стефан Филчев от движение ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА и Никола Пингелов от ВМРО-БНД бяха гости в последното Предизборно студио преди провеждането на местните избори. Личев каза кои ще бъдат първите неща, които ще направи, ако получи отново доверието на своите съграждани.
"Нерегламентираните сметища в Сопот. Винаги сме намирали начин и средства да ги почистваме. Това не е правено в последните четири години, въпреки че общината заложи двойно повече средства", каза Личев. Той представи накратко проектите, по които вече работят за междублокови пространства в жк.Сарая, широкия център на Сопот и спортния комплекс. В намеренията на екипа му са Бозалан да влезе в регулацията на града и да бъде поставено навсякъде видеонаблюдение.
Местният лидер на ВМРО-БНД и кандидат за съветник Никола Пингелов каза, че най-големия проблем пред Сопот е този с водата, а причината - тръбата между Московец и Сопот е изключително амортизирана.
"До три месеца може да се направи необходимото. До този момент обаче не бе решен този проблем, тъй като след първия и втори етап на водния цикъл никой от местната управа не си направи труда", каза Пингелов.
Водачът на листата от движение ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА Стефан Филчев коментира, че за съжаление по време на тази кампания не е имало представени идеи и качествени програми на управление.
"Това, което чухме от другите са постни и пожелателни неща. Щеше ми се да беше имало съревнование на идеи. Ние имаме цялостна и дългосрочна визия за развитието на общината, обхванати са всички сфери. За Аневското кале нищо не е направено", коментира водачът на листата.
Личев бе категоричен, че ще е необходима оздравителна програма, защото през последните години са били натрупани над 4 млн.лева задължения.
Кандидатите за кмет на община Веселин Личев и за общински съветник Никола Пингелов от ВМРО-БНД са с номер 34, а кандидатът за общински съветник от движение ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА Стефан Филчев е с номер 58 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!