Кандидатът за кмет на община Сопот Веселин Личев, издигнат от ВМРО-Българско национално движение откри официално предизборната си кампания в препълнена зала на НЧ "Иван Вазов".
"Всички ние обичаме и милеем за общината си. Не сме спирали да работим и, ако получим вашето доверие на 27-ми октомври ще трябва да направим бърза оздравителна програма, за да стабилизираме финансовото състояние и да тръгне общината по пътя на своето развитие. На първо място трябва да реализираме третия етап от водния цикъл и междублоковите пространства", посочи Личев.
По време на откриването на кампанията беше представена пълна кандидатска листа за съветници от ВМРО-БНД. Водачът на листата Марин Бодуров каза, че имат амбициозна програма, като кандидата за кмет на общината. Той коментира каква програма на управление ще изпълняват в следващите четири години.
Кандидатът за общински кмет Веселин Личев е подкрепен и от кандидатите за общински съветници, издигнати от "Движение ЗАЕДНО за промяна". Водачът на листата е Стефан Филчев.
Гости на откриването бяха областният координатор на ВМРО-БНД Стефан Полийски, кандидатът за кмет на община Карлово бриг.ген.Димитър Шивиков и големият български актьор и почетен гражданин на общината Иван Налбантов.
Кандидатът за кмет на община Сопот Веселин Личев е с номер 34 в интегралната бюлетина, а кандидатите за общински съветници от "Движение ЗАЕДНО за промяна" с номер 58.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!