Веселин Личев: Жителите на община Сопот ще оценят направеното въпреки манипулациите и лъжите МК "ЗАЕДНО ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА СОПОТ И АНЕВО" закри официално предизборната си кампания тази вечер в кинокомплекс "Ал.Вазов" в Сопот. Кандидатът за кмет на община Сопот Веселин Личев изрази увереност пред препълнената зала, че неговите съграждани ще оценят направеното, в това число и извършената подмяна на канализацията и водопроводната мрежа, което е най-големия проект, който може да реализира една община в полза на здравето на хората. Той призова жителите на общината да не се подават на лъжи, хули, манипулации и популизъм, защото не е важно колко си направил, а колко любов си вкарал в това, което си направил. Досегашните кметове на общината и на село Анево, Веселин Личев и Николай Николов заявиха, че за тези 12 години винаги са защитавали интересите на своите съграждани и, ако получат доверието отново, ще продължат да работят, така че да възтържествуват не обещанията, а реалността, за да пребъде община Сопот. С призив за обединение на всички сопотненци и аневци и с пожеланието :“ Да имаме общи посоки и общи цели, и по-силно гражданско общество, което да помага на местната власт със своите виждания, идеи, предложения“, МК „ЗАЕДНО ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА СОПОТ И АНЕВО" закри своята предизборна кампания. Кандидатът за кмет на село Анево Николай Николов изтъкна, че той е човек не на думите, а на делата и жителите на Анево могат да очакват от него само работа в екип с Веселин Личев.
„Аз съм отворен и креативен човек. Нещо повече – считам, че един кмет на община не би могъл да развива нито себе си, нито своята програма, както без доброто взаимодействие с общинския съвет, така и без вас - хората. Вие не сте просто гласоподаватели. Вие носите духа на Сопот. Вие, вашите деца и внуци ще предопределяте и бъдещето на красивата ни община“, заяви кандидатът за кмет на община Сопот Веселин Личев в своето обръщение.
Мъжка вокална група „Сопот“ и държавен фолклорен ансамбъл „Тракия“ се погрижиха за доброто настроение на всички жители и гости на Сопот.
МК"ЗА ПРОСПЕРИТЕТА НА СОПОТ И АНЕВО" е с бюлетина №10!
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!