Престижното отличие се връчва ежегодно от
SMARTOURISM. BG. Годишните награди се присъждат на хора от различни области на икономическия живот в страната, свързани с развитието на туризма.

Тази година, на IV-тата Национална конференция SMARTOURISM.BG, наградата за 2020 година, в категорията ”Директор на училище по ресторантьорство и хотелиерство” бе присъдена на директора на ПГ “Ген. Вл. Заимов” Катя Адърска.

"Стана ми много приятно и щастие изпълни сърцето ми - оценен е труда ми и този на колегите ми, оценени са идеите, старанието, отговорността ни в учебния процес. Този приз ни мотивира и задължава да задълбочим и развием материалната база и иновативните методи на обучение, с цел изучаване на нови технологии и модерни технически решения в подготовката на специалисти в туристическия бранш. Оценявам големия принос на учителите за високата оценка! Познавам техните възможности и им имам пълно доверие!
Благодаря от цялото си сърце и на колегите - директори от Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство, които ми засвидетелстваха уважение", написа във фейсбукпрофила си директорът на ПГ "Ген.Вл. Заимов" Сопот Катя Адърска.