За хубавата новина съобщи директорът на ПГ "Ген.Вл.Заимов" Катя Адърска.

"Гордост и огромна радост за всички учители, дали не само знания, но и добавили към семейното възпитание качества, които са доизградили тази изключително умна, талантлива, упорита, отговорна, целеустремена, борбена млада българка! Една част от учителите й са пенсионери, друга са в училище още - всички сме част от голямото “семейство на ЗАИМОВЦИ” - гордост завинаги!
Благодарим на всички наши пораснали деца, постигащи огромни успехи по света, че без да подозират, носят щастие не само на своите родители, но и на своите учители!", написа Адърска.Игнатова е забележителна дама. Работи в сферата на туризма като генерален мениджър на верига морски хотели по българското Черноморие. Тя е майка на 3-годишни близначки и запалена сноубордистка. Привърженик е на здравословния живот и правилното хранене, полиглот, пианистка и магистър по макроикономика. Когато завършва висшето си образование и трябва да избере с какво точно да се захване. Решава да заложи на туризма и като всяка умна дама, започва от най-ниското стъпало, учи се, усъвършенства знанията си и трупа опит. Докато в един момент стига до върха в йерархията. Казва, че никога не е била предварително подготвена за нещата, които са й се случили в професионален план. Просто приема това, което й поднася съдбата, събира се и действа. Вярва, че когато живееш в емоцията на случващото се и я оставяш да ти носи удоволствие, тогава нещата се получават. И след като 17 години плува уверено в бурните води на българския туризъм, става генерален мениджър на верига хотели и директор на голяма туристическа агенция, колелото пак се завърта и съдбата й поднася нова изненада.
При Антоанета се появяват здравословни проблеми, застрашаващи живота й, които й налагат временно да удари спирачките на шеметното си ежедневие. Да се спре. И да се огледа добре. За неин късмет, плътно зад Антоанета застава нейната опора в живота – майка й, която от години се интересува и занимава с принципите на здравословното хранене. Тя й показва как може да подобри своето здраве чрез храната, без да се налага да брои калориите. Антоанета започва да следва препоръките й и за нейна изненада положителните резултати не закъсняват. Днес е убедена, че здравето на всеки човек е негова лична отговорност и именно това я е подтикнало да се захване с поредното амбициозно начинание – нов бизнес, в основата на който стои продукт – клетъчна храна. Според Игнатова тя е подходяща за всички, но най-вече за хората, които искат да запазят младостта и енергията си възможно най-дълго време. Основната цел на т.нар. „клетъчна храна“ е да чисти клетките от токсините и натрупаните шлаки, да ги храни и защитава от свободните радикали. Само така според бизнес дамата нашите тела биха ни се отблагодарили със здраве и тонус. Клетъчната храна тя препоръчва дори за децата. Самата Антоанета има две момиченца, близначки на 3 години, наречени Белослава и Жаклин. Игнатова признава, че ги ражда на 40 години, когато конвенционалната медицина не й дава особени надежди да се превърне в майка. Тя обаче опровергава специалистите и ражда двете здрави и красиви момиченца. Нарича ги свое „щастие, вдъхновение и отговорност“ и им посвещава всяка свободна минута от деня си. Като професионалист в туризма, самата тя обича да пътува много със семейството си. Сред любимите й дестинации е планината, където обича да ходи през зимата и да кара сноуборд.


Престижният конкурс за бизнес дами, организиран от лорд Евгени Минчев, вече може да се похвали с 25-годишна история. През този период почетни патрони на събитието са били съпругите на българските президенти, дамите председатели на Парламента и техни заместнички.