(ВИДЕО) Добромир Лазаров е убитият полицай

Добромир Лазаров е убитият полицай снощи в Пловдивският квартал „Кючук Париж“.Разследващата полицайка Люба Алексова е в основата на кървавата драма, която се разигра снощи в Кючук Париж и завърши със смъртта на 44- годишен полицай. 32- годишната дама започнала работа като дознател преди година и половина в районното управление в Карлово. Според нейни колеги малко след това се сближила с Добромир Лазаров. Младата дама обаче живеела с военослужещия Ангел Желязков.

Мъжът е бивш служител на 68-ма бригада, но след това е напуснал и започнал работа като контрактор. Пътувал по мисии в точки, където има военни конфликти. Очевидно нямал представа за случващото се и бил шокиран, когато миналата вечер Лазаров се появил в жилището му на ул. "Болград".

Избухнал скандал, който прераснал във физическа саморазправа. На този етап все още не ясно дали Лазаров е разполагал с оръжие. Желязков е използвал нож и го е намушкал на няколко места.
На място е пристигнала линейка, която откарала Лазаров в УМБАЛ "Свети Георги". Раните обаче били много тежки и той издъхнал в шокова зала.
Случаят е поет от Военна полиция, има образувано досъдебно производство, съобщиха от Окръжната военна прокуратура в Пловдив.
Ножът, с който е извършено убийството, е намерен на метри от местопроизшествието в кошче за боклук.
По непотвърдена информация в ареста за Ангел и приятелката му. Очаква се от военната прокуратура да дадат повече информация за инцидента.
В момента военна полиция прави оглед на беемвето на Желязков.

KarlovoPress изказва съболезнования на близките на убития полицай.