Млада жена, която е родена в Пловдив публикува трогателна история в социалните мрежи. 35 годишната Диана Иванова решила да публикува историята си с надежда отново да открие родната си майка. За последен път случайно я срещнала преди 20 години на улицата в София. Публикуваме без редакторска намеса написаното от Диана:
""Здравейте Група вече няколко дни се каня да пиша..не ми е лесно, но ще го направя.
Казвам се Диана Димитрова Иванова и съм на 35г. Родена съм в гр Пловдив на 15/06/1983. Причината да ви пиша е огромната молба да публикувате историята ми и с много късмет може и да открия майка си отново. Родителите ми се разведоха, когато бях едва на 5г, огромната разлика във възрастта 25г и нервните изблици явно си казаха думата. На 6г възраст заживях с баща си, майка ми беше адски нервна натура и без да навлизам в подробности не беше лесно да се живее с нея и затова направих своя избор.Съжалявам единствено, че изгубихме връзка с нея, вината не беше изцяло нейна, а и на баща ми и моя. Случайно я срещнах на улицата в София преди около 20г.
Омъжих се, заживях в чужбина, баба ми и дядо ми по майчина линия починаха, много късно разбрах отидох до Сопот за да намеря майка и брат ми от предишния и брак, Костадин (фамилия не знам, защото бях много малка тогава). Нито майка ми не там, нито брат ми. Съседи ме осведомиха че майка не се е връщала дори за погребението, а брат ми го гледа баща му... имаме различни бащи с него.
Преди два дни говорих с баща си, който е на 92г и сега се сети да сподели, че преди около 2 месеца някой звъннал у дома да го пита каква е връзката му с майка ми. Дали от възрастта или умишлено, казал че са разведени от години и да не го притесняват повече. Останах шокирана, защото не съм очаквала, че няма да прояви поне малко грижа да разбере кой се обажда и какво се е случило.
Много съм притеснена, че тя е сама някъде там и има нужда от помощ а може би няма кой да и подаде ръка. Каквато и да е била в годините, каквото и да я е накарало да не се обърне назад, аз искам да се погрижа за нея, все пак ми е майка.
Да, знам че много хора ще са против, а други ще обвиняват,но моля всеки от вас, който може да я познава и има информация за това къде е в момента да я сподели с мен.
Готова съм да се погрижа за нея и да възнаградя всяка помощ. Моля ви ако някой познава Славка Цветкова Павлова, родом от Сопот, на 63г в момента да ми помогне да я открия. Майка е родена на 11/03/1955 и е живяла на много места, последно обаждането е дошло от Стара Загора. Баба ми се казваше Донка Павлова а дядо ми Цвятко Павлов.
Ще бъда адски благодарна на всяка информация. Прикачвам и снимка на която съм още бебе, просто за визуална прилика.
Огромни благодарности предварително за това, че изчетохте молбата ми."