Мая Манолова и кандидати за народни представители от Изправи се България за област Пловдив и Пловдив град за пореден ден се включиха в помощ на пострадалите хора в Богдан и Каравелово. Освен с труд, те са едни от първите, които дойдоха в селата с техника, за да помагат в разчистването на домовете от калта и тинята.

"Призовавам държавата изцяло да обезпечи пострадалите хора със средства, така че те да имат отново домове. Държавата има ресурс. При положение, че предишното правителство си позволи да купува руски газ с 30 % по-скъп, което струваше на българския данъкоплатец 110 млн.лева. Толкова средства ще бъдат достатъчни не само за пострадалите села, но и за превенция и в съседните населени места", заяви Манолова, която бе в Съединение по повод празника на града и честването на 137 години от Съединението на България заедно с депутати от листата на Изправи се България за област Пловдив и Пловдив град.

Манолова посочи, че вече е крайно време хората да подкрепят тези, които до край отстояват своите каузи като "Майките от системата", с които не избягаха от площадите и съдебните зали.

"Време е тези хора да разпънат палатките и в парламента", заяви Манолова.

Водач на листата за 17 МИР е Николай Пусалски, който е роден в Карлово. Неговата кауза е да работи за подобряване на благосъстоянието на хората.
Изправи се България е с номер 17!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!