"Истинският рейтинг може да се отчете на животновъдния събор в Калофер, на улиците в София и селата. Социологическите агенции редовно пренебрегваха Изправи се България, но ние 2 пъти показахме резултати и бяхме част от Народното събрание. Хората ще направат полезния избор за себе си, своите семейства и близките си на 2-ри октомври. Защото ГЕРБ и ПП имаха своя шанс, но се провалиха, защото затънаха в корупция, лични икономически, материални и политически интереси, заяви Мая Манолова в Калофер, където заедно с кандидатите за депутати от листата на Изправи се България за област Пловдив присъстваха на 17 -ия събор "Да запазим българското".

Манолова посочи, че обикалят там, където има проблем и то не само, когато има предизборна кампания.
„Изправи се България“ е единствената партия, която е на терен и подкрепя хората с кауза.

Ние подкрепяме и пенсионерите, чиито дела водим в съда, и сме в КЕВР, където се борихме срещу драстичното повишаване на парното, на тока, на водата, на природния газ. Ние сме там, където се секат безразборно горите, срещу вноса на боклук на пристанище Варна-запад и разбира се подкрепяме на всички социални групи, които имат нужда от помощ“, каза Манолова.
По думите й земеделските производители, животновъдите, производителите на мляко и месо, са част от хората, които са загърбени от държавата.

„Продоволствието не само сега, след Ковид и войната в Украйна, е изключително важно за всеки един народ, а България, която разполага с огромен потенциал и ресурси в тази посока, прави много малко, за да подкрепи хората, които произвеждат храни“, коментира лидерът на „Изправи се България“.

Мая Манолова беше в Калофер заедно с водача на листата за Пловдив област Николай Пусалски и втората в листата адвокат Албена Белянова, която родом е от Калофер.

Изправи се България е с № 17 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!