Цачева гласува в Плевен "За повече справедливост в българското общество" Призовавам за упражняване на вота, защото, мили приятели, от вас зависи бъдещето на България. Това каза кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, която упражни правото си на вот в родния Плевен.
Гласувах и за референдума, отговорих и на трите въпроса, защото аз смятам, че пряката демокрация трябва да върви с представителната без да се конкурират, допълни Цачева.
„Гласувах за повече справедливост в българското общество, за работещи институции, за съхранени национални традиции, за отстояване на националния интерес”, посочи тя.
Цецка Цачева заяви, че е удовлетворена от високата избирателна активност в страната. „Бих желала всички млади хора да упражнят своя глас”, коментира Цачева. Тя уточни, че е отговорила и на въпросите от националния референдум. Според кандидата на ГЕРБ за президент пряката демокрация трябва да върви паралелно с представителната, без да се конкурират.
„Жителите на Плевен след няколко часа ще кажат чия крепост е Плевен. Участвам в президентски избори - искам да не се делим, да няма червени, сини, центристки крепости, а да има единение на нацията”, категорична бе Цецка Цачева. Тя обясни, че България се нуждае от обединеие. „Тогава, когато сме били единни, сме били силни. Тогава България е имала своя позитивен образ сред съседите си и сред другите европейски държави. Искам да работя за стабилна и силна България”, заяви oще Цачева./marica.bg