Михаела Филева оставя зрителите на новото ѝ видео “Инкогнито” без думи и затруднени във вземането на решението кое е по-добро – сингъла или клипа. Песента е включена в едноименния дебютен албум на горещата изпълнителка, който излезе през май. Още тогава феновете определиха песента като бъдещ хит и ето че неговото време дойде. Автор на музиката и аранжимента е Графа, текстът е написан от него и Илия Григоров. Михаела се влюбва от пръв поглед в демото на песента и дава идеи за части от текста, който екипа на Монте Мюзик разработва. Изпълнителката не веднъж е споделяла, че във всяка нейна песен има нещо лично преживяно, а когато, заради известността животът ти е на показ, тогава е най-добре да споделяш с феновете си чрез музиката, която правиш.
Заснемането на видеоклипа се оказва голямо предизвикателство за Михаела - топ хореографът Милен Данков от Dance Studio 121 разгръща максимално танцовия талант на певицата. Репетициите са ежедневни, в продължение на 40 дни, а резултатът е видеоклип, базиран 100% на магията на танца и режисьорското виждане на Васил Стефанов. Стайлингът е на Василен Милков, а зад камерата застава оператора Мартин Чичов. Синхронът между Михаела Филева и танцьорките е толкова съвършен, че от Монте Мюзик решават да представят парчето с хореография и в сценичните ѝ изяви.
Видеото “Инкогнито” вече е в интернет и в ефира на българските медии, а положителните коментари в мрежата не изненадват никого. През есенния сезон програмата на Михаела е изпълнена с концерти в различни точки на страната, където феновете ще могат да чуят песента и да видят съвършения танцов синхрон на живо.