Майка тормози и бие детето си, документирайки всичко това във видеа, които качва във "Фейсбук". Според профила в социалните мрежи жената се казва Катя Никифорова и живее в Перник.

Във скорошни видео се показва как майката вика невръстната си, около 2-годишна дъщеря Вики да дойде. След това ѝ казва, е "Понеже баща ти не те обича, не ме обича и мене... ей така", следва поредица от удари - в гърдите, в лицето, в гърба. Детето пищи и плаче и се отдалечава, викайки "недей, мамо", но жената отново го вика и следва поредния удар.В друго видео майката Катя говори за секти и отговаря на коментиращи, които ѝ казват, че ще пуснат сигнал срещу нея и социалните ще ѝ вземат детето: "Дано ми го вземат детето, ти ли определяш? Мен от човеци не ме е страх. Айде пускайте жалби, уха колко ще се радвам да пускате жалби.Айде Иво кажи какво е секта, кой е господ бог и това не знаеш".
После тя самата си казва имената и адреса. Междувременно говори за секти, с подобни надписи е осеян и профилът ѝ в социалните мрежи. Социалните мрежи гръмнаха за час, след като новото видео с насилие бе публикувано.


Само преди минути майката-насилница е задържана, а момиченцето е поето от Държавна агенция за закрила на детето. Детето е изведено от квартира в Перник.