Представителният отбор на ОФК “Левси Карлово” започна подготовката за пролетния полусезон на Югоизточна трета лига. Старши треньорът Даниел Бачков изведе на първата тренировка 19 футболисти. Нови състезатели няма, а с отбора се разделиха Иван Тошев и Георги Георгиев, които ще играят в нови клубове, съобщиха от пресцентъра на Община Карлово.

През сезона ще се разчита на юношите, които все повече се утвърждават. Договорени са 4 контролни срещи. Първата официална среща на ОФК “Левси Карлово” ще бъде на 13 февруари в Ст. Загора с отбора на ФК “Верея” Ст. Загора – отложения мач от 17 кръг.

В първия кръг от пролетния полусезон ОФК “Левси Карлово” ще играе на 21 февруари от 14 часа на стадион “Васил Левски” в Карлово с отбора на ОФК “Карнобат”.

Футболистите бяха приветствани от спортния директор Красимир Манолов и вицепрезидента на отбора Иван Хаджийски. Те ги поздравиха от името на Кмета на Общината и Президент на клуба д-р Емил Кабаиванов с пожелание за здраве, добра предсезонна подготовка и успешно представяне в първенството.