Отличен старт на ОФК "Левски Карлово" в  17-тия кръг на шампионата в Трета лига – Югоизточна група

Двубоят се проведе в студения съботен следобед на изкуствен терен на стадион „Трейс Арена“ без зрители. Възпитаниците на Данаил Бачков, играха изцяло в бял екип, надиграха напълно своя противник и записаха заслужен и ценен успех.

След няколко пропуска на гостите се стигна до 10 минути, когато след остро центриране на Никола Попов в наказателното поле, преди топката да бъде овладяна от Лъчезар Лясков, състезател на домакините си отбеляза автогол. В 18-та минута Валентин Сливов надбяга защитниците на домакините и отбеляза своя първи гол за сезона. В 22-рата минута след неразбирателство в отбраната на гостите резултатът бе намален. Явното превъзходство на гостите продължи и отлично представилият се в тази среща Валентин Сливов в 40-та минута отново надбяга своите пазачи и направи резултата 3 : 1, при което завърши първото полувреме.

През втората част "Левски Карлово" тотално надигра своя противник и заслужено отбеляза нови три гола, като това бе най-малкото, с което се отърваха домакините. В 65-та минута, 17 годишният Лъчезар Лясков се възползва от добър пас на Никола Попов, овладя и обработи топката и покачи резултата на 4 : 1. В 78-та минута отново Лъчезар Лясков успешно пресира противников защитник след лошо избита топка от вратаря Димитър Александров, овладя топката и хладнокръвно покачи резултата на 5 :1.

В 85-та минута след отлична атака на гостите Никола Попов центрира в наказателното поле и Ремзи Неджип от точката на дузпата не остави никакви шансове на вратаря и оформи крайния резултат. В края на мача в игра влязоха четирима юноши на отбора, които показват с всеки изминал мач израстване и на които все повече ще се разчита в бъдеще.

Прави впечатление бързото адаптиране към отбора на новите попълнения Димитър Калчев и Ремзи Неджип и вписването им към стила на игра, който налага старши треньора Данаил Бачков.

Отлично впечатление направи авторитетното и компетентно ръководство на срещата от съдийската бригада от Бургас и изключително спортсменската игра на двата отбора, като няма показан нито един картон в срещата.