Победните голове в последната контрола на местния тим отбелязаха Никола Данчев, Стефан Чилингиров и юношата Иван Диклиев, съобщиха от пресцентъра на община Карлово. Отборът на ОФК “Левски Карлово” тотално е превъзхождал състава на ФК "Секирово" и закономерно е спечелил срещата. Домакините от Раковски са играли необяснимо доста грубо на моменти, в резултат на което контузии са получили Никола Данчев и Никола Праматаров. Това е наложило тяхната смяна. От пресцентъра на общината посочват, че не се знае дали футболистите ще бъдат възстановени за първата официална среща на отбора.
Старши треньрът на ОФК “Левски Карлово” Красимир Манолов е използвал следния състав: Цветан Тодоров (капитан), Валентин Иванов, Георги Гайдаров, Веселин Филипов, Никола Данчев, Йордан Ковачев, Николай Манчев, Васил Гуджев, Никола Праматаров, Мирослав Кайряков и Сашко Лачев ( през второто полувреме в игра влязоха Тодор Колев, Стефан Чилингиров, Васил Георгиев, Иван Диклиев и Ганчо Палазов ).
На 23-ти февруари от 14 часа се подновяват срещите от пролетния полусезон на трета лига – Югоизточна зона. Отборът на ОФК “Левски Карлово” гостува в Свиленград на местния ФК “Свиленград” .