Пред около 150 зрители отборите на ОФК “Левски Карлово” и ФК “Спартак” Пловдив са изиграли своите първи контролни срещи от подготовката за пролетния полусезон, съобщиха от пресцентъра на община Карлово. Победните три гола за карловския тим са отбелязали Николай Манчев, Стефан Чилингиров и Мирослав Кайряков.
Треньорите и на двата отбора не са разчитали на основни футболисти. В състава на “Левски” Карлово не са били включени Петър Петров и новите попълнения Васил Гуджев и Никола Праматаров. В отбора на гостите са отсъствали Любомир Цеков, Христос Доков, Атанас Църцев и бившите футболисти на “Левски” Карлово Петко Фанев и Николай Христозов.
Старши треньорът на “Левски Карлово” Красимир Манолов е заложил на следния състав: Цветан Тодоров (капитан), Мирослав Кайряков, Йордан Ковачев, Георги Гайдаров, Никола Данчев, Веселин Филипов, Николай Манчев, Марио Георгиев, Стефан Чилингиров, Валентин Иванов и Сашко Лачев. През второто полувреме в игра са влезли Тодор Колев, Васил Георгиев, Иван Диклиев, Боян Пенев, Иван Караиванов, Ивайло Неделев и Мартин Христозов.
Следващата контролна среща на ОФК “Левски Карлово” е отново на стадион “Васил Левски” в Карлово на 3 февруари ( неделя ) от 11,30 часа с отбора на ФК “Трявна”.