Отборът на Локомотив Пд във възрастова група 2004-та победи тима на ЦСКА с резултат 1:0 в най-големия детски футболен турнир на Сопот, който се провежда всяка година в подбалканския град. Тази година в турнира участваха 8 отбора. След оспорвани мачове до финала стигнаха отборите на Локо Пд и ЦСКА. Победният гол за Локомотив Пд бе отбелязан от Атанас Мерджанов в 14-та минута на първото полувреме след много добра контра атака:
Атанас Мерджанов: "Мачът беше труден, но ние заслужихме и победихме".
По време на мача съдията показа два червени картона на играчи от тима на ЦСКА. Леки контузии получиха футболисти на Локо Пд. Треньорът на победителите коментира, че това е най-силният детски футболен турнир, който се провежда в България. По думите му успехът на неговия тим се дължи на предварителната подготовка:
Апостол Костадинов - треньор на Локо Пд: "За мен формулата е работа, според мен работихме много и цар футбол ни награди..."
Отборът на Локо Пд предстои да представи България на най-големия детски международен футболен турнир "Готиъ къп", който ще се проведе през юни месец в Швеция. Миналогодишният победител Ботев Пловдив класира страната ни на 8-мо място в света, което е най-високото постижение до момента.