Феновете на ОФК "Левски" Карлово с остра позиция срещу Красимир Манолов и секретаря на Община Карлово Стефан Стефанов

Феновете на ОФК "Левски" Карлово излязоха с остра позиция срещу Красимир Манолов и секретаря на Община Карлово инж. Стефан Стефанов. Те изпратиха позицията си до Общинския съвет.

Публикуваме без редакторска намеса:

"Уважаеми дами и господа Общински съветници! Пиша Ви, като фен на ОФК „ Левски „ Карлово и като гражданин на община Карлово. Вероятно повечето от Вас са чули за футболната „война „ в града ни. Причината за това е една личност – Красимир Манолов. Да, през 2004 г. г-н Кабаиванов, възроди футбола в града ни. Чест и почитание за това. От тогава мина много време.

Разбираме, че нещата доста са се променили. Президентът на отбора е дал цялата власт в ръцете на г-н Стефан Стефанов и г-н Красимир Манолов. Излизат много сигнали за злоупотреба- освободени са от отбора футболисти и треньори, чиито договори оставят активни, като продължават да бъдат водени на щат в Общината. Освен това са налагани санкции и глоби от премии и заплати на футболисти и бивши треньори по усмотрение само и единствено на г-н Манолов.

Още по-голям е проблемът с освобождаване на кадърни, но неудобни местни футболисти и треньори, които са гарантирали с името си през годините, лобиращи за феърплей.

След публикацията на г-н Манолов, коментарите в социалните мрежи са срамни за града ни. Да, точно този господин, който три пъти се връща, но не да помага, след като е освободен в клубовете, в които е работил : „Банско” и „ Локомотив София”.
Връх на недоволството ми предизвика, унижението над деца от ДЮШ на отбора и техните треньори. Треньори и личности, които дадоха много, през годините на децата от региона.

П.П. Ако сте решили, след вашето управление да няма футбол в града ни, това би оправдало бездействието ВИ. Ако това не е така, моля докажете го на всички футболни хора в общината ни!".