Щастлива развръзка за възрастния мъж, който дни наред търси раницата си, която бе забравил на спирката на Арапския мост в Карлово. Тя му бе върната, след като е била занесена в полицията, съобщи за KarlovoPress Борислава Николова, която преди няколко дни публикува пост в социалните мрежи, в който сподели, че е станала свидетел как руса дама на около 45 години е намерила раница на пейката на спирката и я умолява да върне ценната вещ на собственика.

Последва вълна от коментари в социалните мрежи и пост на жената, която е взела раницата "правилно сте преценила, че ме беше грижа да не попадне в "лоши" ръце. В своя пост тя обяснява, че не е от Карлово. Била е предложила на продавачката да я съхрани в павилиона, но тя отказала с мотива, че може да има проверки от ХЕИ.

"Раницата не съм я отваряла, няма и да я отворя. Чуват се тракащи буркани, за друго не знам, няма и да ровя, така съм възпитана. Преди да я предам ще сложа провизии на човека", е част от от написаното в публикацията на жената, която е намерила раницата.
Борислава Николова сподели, че човекът е отказал да бъде сниман, но е много благодарен и щастлив.