Стремци отново са на върха в престижно състезание. Този път в Т-CLASS KAHLES CUP 2021, съобщиха от 61-ва Стрямска бригада в Карлово.

В надпреварата са участвали представители на федерацията, в това число сертифицирани съдии и състезатели от състава на 61 Стрямска механизирана бригада. Състезанието е започнало с нощна стрелба и е продължила с дневна и нощна на следващия ден, а на финала отново е имало дневна стрелба.

"Сцените бяха максимално реалистични, което постави на изпитание, не само физическата издръжливост, но и психическата устойчивост на участниците. Представителите на 61 механизирана бригадата отново показаха прецизна стрелба и мотивация за победа, като в дивизия „Semi auto” на първо място се класира редник Нечо Цанков, а непосредствено след него се нареди ефрейтор Филип Маринов от 3 механизиран батальон", посочиха от пресцентъра на бригадата.

Наградите са били връчени от полковник Митко Балтов – командир на Бригадно командване Благоевград, а бригаден генерал Валери Цолов – заместник-командир на Сухопътните войски е присъствал като гост на етап от надпреварата.

Организаторите на състезанието и председателят на Т – Class конфедерацията Иван Бързилов е изказал специални благодарности на съдийския състав от 61 -ва механизирана бригада за изключителния професионализъм.