Кандидатът за народен представител от коалиция "БСП за България" Веска Ненчева избра Калофер, за да закрие предизборната си кампания. Тя посочи, че градът е един от символите на България, който вдъхва патриотизъм и родолюбие.

"Истинският патриотизъм е това, което трябва да ни дава сили, това да го предаваме на децата си. Грижата за хората в Община Карлово и Пловдив област е това, което ми дава сили да продължа",каза Ненчева.

Кметът на Калофер Румен Стоянов каза, че Веска Ненчева е била топлата връзка между Националното сдружение на кметове на кметства и Народното събрание.

"Когато се е наложило тя винаги е била до нас, винаги е била проводник за срещи с различни хора и институции. Това е един достоен човек и аз заставам плътно до нея. И за в бъдеще ще разчитаме на нея", посочи Стоянов.

Веска Ненчева коментира, че последните социологии отчитат, че борбата за първото място ще бъде между ИТН, ГЕРБ и БСП.

"Затова е необходима пълна мобилизация. Направихме си експеримент, че машинното гласуване отнема не повече от 17 секунди. Нека избирателите знаят, че това е най-честният вот, който може да получат", каза още Веска Ненчева.

Кандидатът за народен представител от коалиция "БСП за България" Веска Ненчева е с №4 и преференция 104 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!