Песента "Мама" е втора песен на творческия тандем Анита Илиева, Марина Караманска и Йордан Илиев, която е така високо оценена на конкурс за нова песен. Преди месец песента получи номинация за Нова песен в Карлово и се подреди сред най-добрите, а Дани Илиева бе номинирана за млад изпълнител на 2019-та година. Талантливото момиче бе избрано да бъде на корицата на първото издание на списание „Емпатия”. След „Песен за Апостола”, вече и песента ”Мама” е включена в електронния учебник по музика на издателство „Просвета”.

Ръководителят на ВГ "Карловойс" Анита Илиева посочи, че вокалната група е завоювала
втора награда от конкурса “Път към славата”. В него са участвали стотици деца от цялата страна. Групата е получила и една от големите награди - наградата на КНСБ - музикална аудио система, както и покани за участие във фестивали в Гърция и Италия. Децата са представили песните „Кажи ми, горо” и „Вечеряй, Радо”, с аранжименти направени от Йордан Илиев.
По време на конкурса са били отличени и малките солисти Мария Кабакова - с първо и второ място в две направления, Деница Яева - с второ и трето място в две направления,
Сияна Зонева - с трета награда за българска песен, Сиана Каканашева - с втора и трета награда и още една специална награда- дует с Вензи. С втора награда е била наградена и Вяра Василева, която се представила за първи път в групата на по големите - 11-13 години.


"Завръщаме се с прекрасни емоции, които само сцената и музиката могат да ни „подарят” и продължаваме с изявите още тази седмица. На 29.02.20 и 01.03.20 в НЧ "Васил Левски" Карлово ще се проведе Шестия национален конкурс „Песенна палитра”. Заповядайте. Входът е свободен!", каза за KarlovoPress.com ръководителят на ВГ "Карловойс" Анита Илиева.