Магазин " Стайл Хоум" срещу стадиона в Карлово предлага богат избор на серийно производство входни и интериорни врати. Магазинът разполага с входни врати на марката byDoor и интериорни врати на VARIODOR, отличаващи се с луксозен дизайн и отлично качество.


Продуктите на Porta Doors също са сред основния асортимент на "Стайл Хоум". Те впечатляват с разнообразие от цветове и декорация, като постига желания дизайн. Дело са на един от най-известните полски производители на врати Porta Doors. " Стайл Хоум" предоставят и богата гама на интериорни врати марка New Style с издръжливи ламинатни покрития, с регулеруеми каси с плаващи первази.

Всичко това с доставка и монтаж в кратки срокове - до 10 дни! За количества - отстъпки!

И още!
Магазинът извършва доставка и монтаж на висококачествен швейцарски и турски ламиниран паркет, изработка и монтаж на AL и PVC дограма.

За летните и горещи дни ще откриете и голям избор на щори "Ден и нощ", Вертикални текстилни щори и Венециански алуминиеви щори.

Мотото на " Стайл Хоум" е стил, качество и добра цена.

Искате да подобрите визията и функционалността на жилището ви, мястото е магазин " Стайл Хоум"! Направете стилния и достъпен избор!

За повече информация и контакти: гр. Карлово, бул. Освобождение 19 /срещу стадиона/, 0877 681054.