В УЦ "Интелект" продължава записването по английски език за деца от 1-ви клас

В най-големия чуждоезиков център "Интелект" в Карлово продължава записването по английски език за деца от 1-ви клас. От центъра посочиха, че програмата е насочена към по-ранно използване потенциала на съвременните деца.

"Групите са от 4 до 6 деца с цел осигуряване на дистанция. Предвидени са задължително измерване на температурата преди влизане в клас, обработване на стаите с антибактерицидни лампи. Взети са всички предпазни мерки", каза за KarlovoPress.com директорът на "Интелект" Вера Цанкова.

Тя посочи, че се разработват и програми по методиките на Монтесори, широко популяризирани в страните на Западна Европа за по-успешно развиване способностите на децата от по-ранна възраст.

"Всички споменати мерки, Учебен център „Интелект“ цели да осигури за спокойствието на родителите, които са гласували доверие децата им да се образоват като учат и чужд език, което е изключително важно за тяхното развитие като личности", подчерта Цанкова.

Сградата на УЦ "Интелект" се намира в Карлово, на ул. ”Летец-Капитан Дойчин Бояджиев” №2, етаж 3. Телефони за повече информация и контакти - 0895 456 308 и 0335 91708.