През тази учебна година Националното състезание по творческо писане на английски език, организирано от Фондация „КОРПлюС” с подкрепата на МОН, Посолството на САЩ в България и Американския Университет в България, се проведе за дванадесети път и за втори път имаше международен характер заради участието на деца от Пакистан. С тях общият брой състезатели се оказа впечатляващ – 3014 ученици от 6. до 12. клас от 138 училища. Големият брой участници наложи усилена работа от страна на 50 съдии, които отсяха най-добрите работи в два кръга.

Резултатите от първото журиране бяха обявени на 19 януари и определиха 126 ученици, които да продължат напред в надпреварата.
Националните победители бяха официално оповестени на 31 януари и сред тях заслужено намери място Петя Нешева. Тя е ученичка в профил „Чужди езици“ на карловското СУ „Васил Левски“. Петя заема почетното трето място, а преди нея в класирането са ученички от 4 ЕГ “Фредерик Ж. Кюри” – Варна и 2 АЕГ „Томас Джеферсън“ – София.

Това е вторият подобен успех за СУ „Васил Левски“ - още при първото си участие в състезанието през учебната 2013/2014 г. училището излъчи победител на национално ниво – Рени Илиева, тогава седмокласничка, а сега успешен студент по медицина.
Сложната епидемиологична обстановка не позволява отличените да бъдат наградени на официално събитие, както това се случи при предишните издания на конкурса, но организаторите са решили да покажат най-талантливите си участници във виртуална церемония, която ще излъчи в YouTube през месец март. А наградите и грамотите на всички призьори вече пътуват към тях.