ВМРО е единственият български проект от 1893-та година. Кандидатите за президентските и парламентарните избори не са съгласувани с чужди посолства, външни НПО и олигархични кръгове, съобщи лидерът на партията Красимир Каракачанов.

"Началник ни е единствено българският избирател! Кампанията ще премине под надслов „Браним България“, заяви Красимир Каракачанов. Той повежда войводите в лидерския 25 МИР София и във Варна. Евродепутатът Ангел Джамбазки традиционно ще води в Благоевград и Бургас. Кандидатът на ВМРО за президент доц. д-р Милен Михов ще бъде водач на листата във Велико Търново, а кандидатът за вицепрезидент Мария Цветкова – в Ямбол.

За KarlovoPress Светлозар Янков, който е общински ръководител за Карлово каза, че отлично знае в какъв момент повежда листата на ВМРО за Пловдив област.

"Важно е да се знае, че сме отчели допуснатите грешки. Сега е момента, да припомним и докажем на всички, че ВМРО е гарант за отстояване на българските национални интереси и традиционните ценности, които някои от нашите опоненти не зачитат и отричат. Да водя листата на ВМРО, дори, когато социологията не ни обхваща, за мен е въпрос на чест и отговорност. Бил съм във ВМРО и в добро и лошо и това не ме притеснява. Моите приоритети винаги са били едни и същи назад във времето: подобряване на условията за живот в малките населени места, финансова децентрализация от държавата към общините, достойни доходи чрез работеща икономика, повишаване на отбранителните способности на българската армия", заяви Янков.