След завоюваните първи места в състезанията по дуелна и щафетна стрелба и „Най-добър снайперски тим”, отборът на карловската бригада завоюва първо място и в комплексното класиране в шампионата по военен трибой на Сухопътни войски.

След оспорвана надпревара, отборът на 61-ва Стрямска механизирана бригада зае първо място в дисциплините крос 4000 и 8000 метра и второ място в хвърляне на граната в цел.

В комплексното класиране при жените редник Яница Тодорова от втори механизиран батальон се класира на призовото първо място. Съотборничката й редник Радост Чипова от батальон за защита на силите зае първо място в индивидуалното класиране по хвърляне на граната.
Младши сержант Пламен Николов от самоходен артилерийски дивизион се представи изключително добре в комплексното индивидуално класиране при мъжете, като спечели второ място.

Класиралите се на призовите места отбори и военнослужещи бяха нагарадени от бригаден генерал Валери Цолов – Заместник-командир на Сухопътните войски. Той благодари на всички участници за спортменския дух като им пожела бъдещи успехи.