ОБРЪЩЕНИЕ НА ТЕОДОР ШОЙЛЕКОВ КЪМ ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА КАРЛОВО Уважаеми жители на община Карлово,
Изказвам благодарността си към всички, които упражниха законното си право да гласуват, защото това е израз на тяхната активна гражданска позиция, на един от основните принципи на демокрацията.
Благодаря на хората, които ми оказаха честта, да бъда техния избраник – образовани, честни, неподкупни, жадни за промяна.
Сърдечно благодаря на хората, които дадоха гласа си за мен, с надеждата да променим общината си. За мен техните гласове са важни и ценни, те ме задължават и в бъдещата ми работа като общински съветник да защитавам каузата на Карлово и общината. Мога да им гарантирам, че за разлика от други – аз не се продавам, не изменям на позициите си, на морала, който ме е формирал като личност.
В личен и човешки план считам, че всяка осъзната загуба е победа. За мен победата на всяка цена е недопустима. Тези 4400 гласа са рафиниран вот за моите идеи и за ПП ГЕРБ. Радвам се, че с кампанията, която проведохме, с позитивните си послания, възвърнахме отново доверието в ГЕРБ. И смятам, че почтеността и морала в политиката не са загубена кауза.
На хората, които не ме подкрепиха искам да заявя – уважавам техния избор и с моята дейност и позиции аз ще бъда гарант за техния свободен глас и за в бъдеще.
Не мога да благодаря на хората, които си купиха час-два комфорт и щастие, продавайки гласа си, но губейки най-ценното – свободата си. Защото мимолетния техен стимул, не се равнява на няколко загубени години.
Аз ще продължавам да бъда активен коректив на всеки опит да се налага статукво, на всяко погрешно управленско действие. Ще отстоявам принципните си позиции в името на развитието на общината по посока – ефективно, честно, разумно изразходване на обществените средства и ускоряване на икономическото развитие на Община Карлово.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!