Клубът в Кърнаре се завърна с четири победи от Банско, където се проведе втория кръг от Републиканския Шампионат по Хард Ендуро, съобщиха от ръководството на клуба. И в двата дни, състезателите са карали много добре, което им отреди две първи, едно второ и едно трето място.

В първия ден в клас Жни, Петя Якова е финиширала първа. В клас Стандарт с успех се е поздравил целия клуб. Втори се е класирал Атанас Димитров, трети Богдан Митов, четвърти Иван Минков, а Франц Иванов е финиширал шести, но с наказание от 53 минути за превишаване на скорост, Недялко Бочев е останал девети. И в клас Сеньор Стоян Пачарозов е финиширал трети, съобщиха от местния Ендуро клуб.

Във втория ден надпреварата е преминала в затворено трасе с естествени и изкуствени препятствия. Всички се борели допоследно, което е променило крайното класиране.

В клас Стандарт Атанас Димитров е грабнал отново първото място, Иван Минков третото, Петя Якова е станала първа при жените, а Стоян Пачарозов е спечелил второто място в клас Сеньор.

Клубът започва подготовка за третия кръг от BG X-Enduro Championship, който ще се проведе на 29 и 30 май в Корница.