Има ли начини да се предпазим от вирусите, в това число и от коронавирус? Какво още може да направим освен предприетите епидемиологични мерки в страната?

По тези въпроси потърсихме мнението на консултанта по правилно и балансирано хранене Василка Стойнева, която от няколко месеца е уелнес треньор в Клуба за здравословен и активен начин на живот и Център по правилно хранене в Карлово.

"Човек, за да се справи с всякакви възпалителни процеси трябва организма да бъде здрав, а за да работи перфектно е необходимо приемането на абсолютно всички хранителни вещества. Нашата основна цел е да бъдем в полза на хората и за това поради предприетите мерки в страната свързани с разпространението на коронавируса, решихме да започнем предоставяне на онлайн услуги", посочи специалистът Василка Стойнева.

Тя каза, че първичните консултации по въпроси за храненето ще продължат с видео по вайбър или месенджър за всички, които желаят да укрепят защитните сили на организма и да коригират тегло, тонус и енергия. Поръчката и изготвяне на индивудиална хранителна програма също може да стане онлайн, а до избран от вас адрес може да ви бъде изпратено балансирано хранене HERBALIFE NUTRITION.

"Онлайн ще провеждаме и школа по хранене "Аз знам какво ям", където се изучават въпроси за хранене и здраве. Всеки, който желае ще може да се научи как да сготви за цялото семейство бързо, вкусно и здравословно без брашно и захар. За всяка възрастова група ще има и фитнес у дома - зумба, танцувална аеробика, йога и други", коментира Стойнева.

Според нея за 10 дни може да влезем във форма, но само с правилен балансиран хранителен режим и под ръководството на консултант по хранене. При интерес по време на срещите може да се обсъждат възможностите как да се построи допълнителен или основен доход онлайн, както и 30-дневното предизвикателство "Да бъдем здрави и красиви".

Участието в онлайн услугите е безплатно през ZOOM!
Бъдете здрави и се погрижете за себе си!

За допълнителна информация - 0878 170 720 Василка Стойнева - консултант по правилно и балансирано хранене, на лично съобщение или на страницата тук.