Манол Манолов: За трагедията в селата голяма вина има държавата "В последните 30 години няма превенция и контрол от държавните институции. Досега незнам да има наложена санкция на местна власт, затова че не се чистят коритата на реките и деретата.

Въпросът е и не дали е законна сечта, а дали е правомерна", заяви кандидатът за народен представител инж. Манол Манолов от коалиция "БСП за България".

Той коментира, че няма разнобой с водача на листата.

"Веска Ненчева бе посочена от Националния съвет, моята кандидатура е избора на членовете на Общинската партийна организация", посочи Манолов.

Той каза, че има различия с лидера на БСП Корнелия Нинова по отношение управлението на ВМЗ.

"Това не означава, че заводът не върви. През последните години се допуснаха много грешки. Най-ценният капитал е човешкият. Не виждам да се правят усилия от 2015 до момента, за да се подготвят кадри. Със сегашния директор Иван Стоенчев, преди да бъда уволнен от Лукарски, имахме готовност да започнем подготовка на кадри в 2 училища в региона. Говорил съм и със следващите ръководители на завода и те отговаряха, че директорите на училища не желаят, но то не се прави така. Има си принципал", коментира още инж.Манолов.

Той заяви, че първото нещо, което ще направи, ако бъде избран за народен представител, е да бъде гарант на своите избиратели, че проблемите им няма да бъдат подменени от политически цели и икономически интереси.

Кандидатът за депутат инж.Манол Манолов от коалиция "БСП за България" е с номер 28 и преференция 106.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!