Кметът на Климент Мано Манов каза в "Очи в очи с истината", че сред първите трудности, с които се е сблъскал като управник на селото е бил проблема с канализацията за обратните води на селото. Той коментира, че 20 години по-късно най-големият проблем, който все още не е намерил трайно решение е лошата инфраструктура, въпреки че от няколко години имало практика да се ремонтират по няколко улици годишно. Манов посочи, че златната формула за успеха е прозрачност и доверие.
"Еднакво отговорно приемам работата си като кмет и ръководител на самодейците. На този, който му се работи намира начин да го прави независимо кой е кмет на общината", каза кметът на Климент и допълни, че бюджетът на селото за тази година е около 13 000 лева.
Манов се гордее с реализираните няколко проекти по младежки програми и с изявите на самодейците, които наскоро се завърнаха от Алтщатен, Швейцария със златен медал от 100 годишния юбилеен карнавал, който се проведе там. Кметът разказа много интересни моменти от престоя си в Швейцария и как се е наложило да пренощуват в бомбоубежище, в което нямало дори прозорци. Какво още ни разказа Мано Манов вижте във видеото: