Кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов и заместник-кметът по строителство Николай Цветков започнаха проверки в населените места от общината за изпълнение на инфраструктурни дейности, финансирани по Инвестиционната програма за 2021 година, Постановление на Министерски съвет № 360/10.12.2020г. и Програма за развитие на селските района, съобщиха от пресцентъра на Община Карлово.
През настоящата година в Климент е асфалтиран участък от ул.19-та /останалата част от трасето ще бъде довършена през 2022 г./, предстои профилиране /подравняване/ и баластриране на част от ул. 18-та, ще започне полагане на пътни ивици на улица 13-та, информира кметът Мано Манов.
В Каравелово е положена настилка на част от ул. „Вл. Ил. Ленин“, предстои асфалтиране на участък от ул. „Стремска“. С кмета на населеното място Славка Червенкова са били обсъдени ремонтни дейности и за следващата 2022 година.
В Московец ще се извършат ремонти на улици 4-та и 7-ма, съобщи кметският наместник Валентин Ненов.
В Богдан в момента се полагат пътни ивици по ул. 2-ра, една от най-големите в селото. Ремонтите се извършват след успешно приключване през 2020 г. на проект „Реконструкция и рехабилитация на водоснабдителни мрежи в с. Слатина, с. Дъбене, с. Войнягово, с. Климент, с. Каравелово, с. Богдан, с. Ведраре, с. Васил Левски и гр. Клисура – Община Карлово”, финансиран от ПРСР.