Доньо Тодоров като председател на предизборния щаб на ПП ГЕРБ Карлово бе първия гост в Предизборното студио на KarlovoPress ТВ. Той коментира политиките на ГЕРБ за следващите четири години като отбеляза, че основен приоритет както национално, така и на местно ниво продължава да бъде санирането.

"Има готови 60 проекта в Община Карлово. След отваряне на програмата ще кандидатстваме за одобрение. Друг важен приоритет е народният представител Данка Люртова да получи отново доверието на хората в района, за да внесе промени в законодателството, което да гарантира опазване на паметниците на културата, каквато е текстилната фабрика, дарена от братята Евлогий и Христо Георгиеви", посочи Тодоров и добави, че приносът на досегашния депутат Данка Люртова за развитието на Общината е голям, макар и нейния мандат да продължи само 1,4 месеца."Тя е запозната с проблемите във всяко едно населено място на Общината. Един от последния й принос за Общината са отпуснатите средства с постановление на Министерски съвет за инфраструктурни ремонти в Карлово, Калофер, Баня и още 8 населени места", подчерта Доньо Тодоров.
Той коментира, че очаква ГЕРБ да бъде първа политическа сила в Общината, въпреки че има издигнати кандидати за народни представители от всички водещи партии и коалиции.

"Това, че има толкова кандидати ни амбицира още повече, защото мотото на нашата кампания е работа, работа, работа", заяви председателят на щаба на ГЕРБ Карлово.

ПП ГЕРБ и кандидатът за народен представител от Карлово Данка Люртова е с номер 28 в интегралната бюлетина!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!