Димитър Шивиков: Ако искате промяната да се случи сега и да изградим едно почтено управление на община Карлово гласувайте с номер 2 " Уважаеми жители на Община Карлово,
Обръщам се за последен път към всички вас в качеството си на независим кандидат за кмет на Общината. Остават броени часове до деня, в който всеки един от вас с гласа си ще посочи кой да бъде следващия градоначалник на Община Карлово. През изминалите дни на предизборна агитация станахме свидетели на поредица от непочтенни действия от страна на опонента и от неговият екип, с който сме на балотаж, въпреки многократното призоваване от мен и от другите колеги за толерантност и позитивност в тази надпревара. Позволете ми да изброя една малка част от тях:
1. Непрекъснато нарушаване на заповед на кмета на Общината, относно разпространяването и поставянето на предизборни агитационни материали т.е. използване на нерегламентирани места, като общински и държавни сгради.
2. Използване на общинската администрация и нейния капацитет за предизборни цели.
3. Използване на общинска собственост за предизборна агитация като общински вестник и неговото разпространяване сред учащи се младежи.
4. Закупуване на материали, като кафе машина за пенсионерски клуб с цел предизборна агитация с общински средства и издаване на фактура с материално отговорно лице общинския кмет.
5. Провеждане на корпоративни срещи с различни категории лица и обещаване на постове в администрацията след изборите.
6. Директни заплахи и натиск към лица, неподкрепящи неговата кандидатура, чрез подставени лица.
7. Обидни квалификации по адрес на местен бизнесмен като олигарх, който се движи без никаква охрана из цялата Община, защото една от отличителната черта е огромната свита от яки мъже. Човек помагал на всеки изпаднал в беда и нужда.
Скъпи жители, на нашата Община, припомням тези „малки” нарушения на един кандидат за кметския стол, който много добре познавате от неговата самобитност на общински кмет и от когото има огромно недоволство в резултат на неговото управление през последните 4 години. Човек, който пренебрегва закона в тази му част и се държи като самодържец, какво да очакваме за истинските неща в управлението на Общината?! Свидетели сме на една огромна манипулация и внушения за предопределеност на резултата от балотажа на 01. 11., разпространявани от анонимни тролове и страхливци. Страхът от истината на тяхното управление ги кара да изпадат в паника, дори престъпно според мен заиграват с националистическата и патриотична идея. Отправят инсинуации за турско управление и поругаване на българщината в родния град на Апостола. Задавам риторичния въпрос - нямахме ли заместник кмет от турски произход и с подкрепата на кой етнос спечели досегашния кмет втория си мандат? Аз ви призовавам да не се поддавате на тези манипулации, да се явите масово в изборния ден и дадете своя вот на тези кандидати за общински кмет и кметове на населени места, на които вярвате и разчитате за прозрачно управление, за да имате основанието и правото да изисквате от бъдещите градоначалници да служат в интерес на вас избирателите.
Ако искате промяната да се случи сега и да изградим едно открито, честно, почтено управление на Община Карлово с директната възможност да осъществявате, вие избирателите, контрол върху решенията и начина на изразходване на всички финансови средства гласувайте с номер 2 в интегралната бюлетина.
Нека промяната се случи на 01. 11.2015, в Деня на народните будители.
Народе!!! Събуди се!"
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!