Хората виждат в нас надежда и знаят, че когато поемем ангажимент го изпълняваме. Много от избирателите се страхуват от машинното гласуване, но аз ги призовавам да излезнат и да гласуват, това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Данка Люртова в Предизборното студио на KarlovoPress ТВ.

Тя коментира, че към момента няма представители от коалицията ГЕРБ-СДС в областта, които да са привиквани относно работата на служебното правителство да минимизират корпоративния вот, но е жалко, че именно служебното правителство не прави разлика между изпълнителна, законодателна и съдебна власт.

"Работят еднолично. Те са съдници, пускат в медиите компромати, но дали това е вярно или не. Жалкото е, че водят битката срещу ГЕРБ нечестно", каза Люртова. По думите й последните социологически проучвания отчитат, че ГЕРБ-СДС ще е на първо място, но дори и да излезе на второ, съставянето на правителство отново ще бъде под въпрос.

"Слушах един от лидерите да казва, че няма проблем да има трети, четвърти и.т.н. парламентарни избори. Това означава, че те не са готови да понесат политическа отговорност. Ако не се състави парламент съществува вариант да продължи служебното правителство, това означава, че няма да има приет бюджет за 2022-ра, няма да се реализират много социални програми, съществува риска да бъдат спрени и много инфраструктурни обекти, в това число участъка от Подбалканския път Певците- Карлово", коментира още кандидатът за депутат Данка Люртова.

Тя добави, че в редиците на коалицията се обсъждат възможни политически конфигурации след 11-ти юли, но всичко зависи кои партии ще влязат в 46-то Народно събрание, ще има ли диалог и обсъждане на ясни политики за управлението на страната.

Кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Данка Люртова е с № 5 и преференция №104.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!