Дани Илиева от МШ "Карловойс" спечели високо отличие в национален конкрус Дани Илиева от Музикална школа „Карловойс“ се завърна от Шумен с едно от най-високите отличия в конкурса „Съзвездие“ – тя бе удостоена с Наградата на Кмета на Община Шумен.
XII Национален конкурс за изпълнители на популярна песен „Съзвездие“ привлече голям брой участници от цялата страна, като конкуренцията бе изключителна.
Журито, оценяващо изпълненията на младите поп певци, бе в състав: Хайгашод Агасян, Николай Текелиев и Маестро Христо Атанасов, а главен организатор на конкурса „Съзвездие“ бе Общински младежки дом Шумен.
Конкурсът е с много достойнства и изпъква сред останалите с много качества- красива сцена, перфектен звук, добра организация, отношение, професионално жури и топла уютна зала за публиката.
„Нова сцена за мен, но толкова красива и въздействаща, че буквално ти спира дъха. Много емоции в един ден, много силна конкуренция в конкурса за изпълнители на популярна песен "Съзвездие".
38 силни представители в моята възрастова група, прекрасен звук и красиви песни, познати, приятели, нови срещи и отличие, което ме направи безкрайно горда да отнеса в Карлово - Наградата на Кмета на Община Шумен!“, сподели Дани Илиева.