Човек почина на улицата в Сушица, линейката не можа да стигне до него, заради снега Човек почина на улицата в кв. Сушица в Карлово след падане, като линейката не можа да стигне до него заради снега. Това съобщи за Радио „Фокус”-Пловдив зам.-кметът Стойо Карагенски. Била е изпратена и друга кола, която да измъкне закъсалата линейка, но тя също не е могла да стигне до мястото. Тежкият случай е от тази сутрин.
Също днес сутринта, около 7.15 часа, автобус с ученици се е въртял на кръстовище в Карлово заради неопесъчен участък от пътя. Движението е било отцепено от полиция. Наложило се е учениците да бъдат свалени от автобуса, за да може превозното средство да излезе на заден ход от хлъзгавия участък. „Всичко това наложи снегопочистващата фирма в община Карлово да бъде глобена с 2 хиляди лева от кмета Емил Кабаиванов”, каза Стойо Карагенски.
В момента снежната покривка там достига 60 см, но няма бедстващи райони. Служителите на общината дават личен пример на хората, като чистят през целия ден тротоарното пространство пред сградата на ведомсвото.