„Арсенал“ АД-Казанлък предлага нови възможности за трудова и професионална реализация на работници и специалисти. Дружеството търси да назначи инженери, IT-специалисти и работници в сферата на машиностроенето и специалното производство.
За всички, които работят във фирмата са осигурени много добри условия за работа и има широк спектър от социални придобивки във всички сфери:

· Работните заплати в рамките на 2 месеца са увеличени два пъти – общо с 15%. Средната работна заплата в дружеството е над средната за страната в сектора;

· От 1 април 2022 г. месечните ваучери за храна, които се предоставят на всеки работещ в предприятието са в размер на 200 лева;
· Осигурено е столово хранене в изцяло обновени и съвременно оборудвани столове, като поевтиняването на храната е 65%;
· Осигурена е грижа в сферата на здравеопазването;
· Предлагат се чудесни условия за обучение и професионално развитие чрез фирмената Стипендиантска програма в областта на висшето образование;

· Реализират се различни образователни програми за повишаване квалификацията и за преквалификацията на кадрите;
· Безценна помощ за младите семейства е грижата за техните деца в заводската детска градина „Буратино“;
· За рождения си ден всеки арсеналец получава празнична торта;
· В хотелски комплекс „Арсенал“ в град Несебър се предоставя възможност за безплатна лятна почивка на работещите в предприятието;

· На пътуващите от другите градове се осигурява безплатен транспорт.

"Арсенал АД" Казанлък е с богат дългогодишен опит, отлично управление, висококвалифициран персонал, добре оборудвани производствени линии, добро познаване на пазара, доверие и признание от клиентите. „Арсенал“ е най-голямата фирма от Сдружение „Българска отбранителна индустрия – акад. Стефан Воденичаров“ и крупно многофункционално инфраструктурно предприятие, заемащо водеща позиция в националната икономика и отличаващо се с богати традиции в разработването, производството, търговията и инженеринга на военни и граждански изделия. Изцяло българско предприятие, най-големият работодател в сектор „Машиностроене“ в страната.


Постиженията и успехите на поколения българи в 144-годишната история на предприятието, обаче нямаше да бъдат пълноценни, ако дружеството не осъществяваше широката социална политика за своите работници и служители. Политиката на предприятието е насочена към осигуряване на все по-добри условия за работа, увеличаване на доходите, разширяване на социалните придобивки и възможностите за отдих на всеки от работещите в предприятието.

Всички позиции, за които „Арсенал“ АД търси работници и специалисти, и условията за кандидатстване са посочени във фирмените сайтове: www.arsenal-bg.com, рубрика Jobs, и www.zakazanlak.bg, рубрика „Справочник“.
Желаещите да кандидатстват за позициите могат да изтеглят документи от сайта на „Арсенал“ АД www.arsenal-bg.com/kadri или да ги получат от Офис № 1 – Пропуски, на Централния портал, от 07.00 до 17.00 часа.

Попълнените документи могат да бъдат изпратени на електронен адрес: [email protected] или подадени в град Казанлък, бул. „Розова долина“ № 100, Офис № 4. Работно време на офиса: всеки делничен ден.

Телефон за контакти: 0431/ 57 747.

Очакваме Ви!