Възрастен мъж на около 80 години вече дни наред търси раницата, която е забравил на спирката на Арапския мост в Карлово, става ясно от социалните мрежи.

Борислава Николова публикува пост, в който пише, че преди 3 дни е станала свидетел как руса дама на около 45 години е намерила раница на пейка на спирката на Арапския мост.

"Бе силно притеснена за това, че някой си е загубил раницата. Не я остави на самата спирка, където евентуално някой да се сети и да си я потърси. Отнесе я със себе си и каза, че ще я пусне по карловските групи. Раницата бе черна и голяма като ученическа. След няма и 5 минути се появи дядо на около 80 години, който се оказа собственика. Човекът си почивал на сянка и не видял кога се случило да си забрави раницата. Видимо се притесни, разтрепери - имал документи и пари вътре. Казах му, че жената ще я качи някъде, но това така и не се случи", пише в публикацията и се подчертава, че раницата все още не е предадена в полицията.

Мъжът се връщал три дни да я търси на спирката, тъй като в нея имал ценни вещи, пари и важни документи.

Умолявя се, жената, която е взела раницата, да бъде така добра да я предаде в полицията, за да може да се върне на притежателя й.

"Спирката има камери и, ако се наложи ще бъде свален запис и предаден където е необходимо, но мисля, че сме хора и може по-цивилизовано да действаме", пише още в социалните мрежи.