Възмутително! В условия на извънредно положение Данъчна служба Карлово върна жена за липса на пресниман документ

Жената отишла в Данъчната служба, но нямала преснимано копие на пълномощното на сина й. Искала да си извади скица за имот, сигнализира в редакцията. Тя е възмутена, че в условия на криза данъчните служители разкарват хората.

"Имайки предвид кризисното положение в страната, спазвайки правилата, изчаках на разстояние другите клиенти и стигнах до служителкта, която трябваше да ме обслужи. След като прегледа документите ми се установи, че от единия документ нямам копие/Пълномощно от сина ми/ и ми беше казано да отида някъде да си го преснимам и да се върна.

Зад същата тази служителка стоеше копирен апарат", пише нашата читателка. Тя пита трябваше ли в това време на разпрастранение на COVD-19, да обикаля из Карлово и да търси някъде да снима едно листче, за което в една счетоводна къща й взели 0,10 лв. За услугата в Данъчното платила 20.00 лева.

" Но не можеха да ми направят едно копие. Нямам думи! Мисля си - то вече е модерно да се прави спонсорство, дали ще има желаещи от Общината, да направим спонсорство на тази Данъчна служба в Карлово, за да си купят един копирен апарат и да ни обслужват качествено", възмущава се жената и посочва, че тя също работи в държавно предприятие.

За 36 години никога не й се е случвало да върне клиент за каквато и да е услуга /лист, химикал или преснимане на документи/.

Тя призовава нека бъдем по-добри в този труден момент и да си помагаме.