Новата хотспот зона с висококачествен безплатен интернет бе представена в парк "Водопад" от фирма "Сатнет" Карлово на 1-ви юни, когато се отбелязва Международния ден на детето. Евангелия Вангелова пожела на всички да използват безплатния интернет до максимум, тъй като за тяхната фирма, най-важното е добре свършената работа.

"Тъй като обичаме гражданите, решихме да пуснем нова зона с безплатен интернет в града. Целта е жителите и гостите на Общината да останат доволни от тази услуга. Надявам се да имаме възможност, за да може в бъдеще да пуснем още безплатни зони", каза Евангелия Вангелова.

Събитието уважи кметът на Общината д-р Емил Кабаиванов. Той благодари на фирмата като каза, че "Сатнет" е дългогодишен и лоялен партньор на Общината.

"Услугата е най-вече предимство за гражданите. Те ще може да се разхождат, да си почиват, а вече да си общуват свободно и безплатно в интернет пространството. Парк "Водопад" е едно от най-посещаваните места в града и от туристите", каза Кабаиванов.

Водещ на събитието бе новоизбраната Царица на розата Миглена Мандраджиева. Тя посочи, че услуги като тази са от изключително значение за обществото.

Празникът бе посрещнат с много усмивки и хубаво настроение от децата и техните родители.За всички тях имаше изненади и безплатен кетъринг.
Фирма "Сатнет" Карлово вече 20 години е основен интернет доставчик в района. За първи хотспот услуга бе въведана в парка пред болницата през 2016-та година.