Запалването на Коледната елха уважиха представители на местната власт, карловската бригада, първата подгласничка на Царицата на розата за 2021 година – Мария Чолакова и много жители.
В очакване да заблестят коледните светлини, поздрав към всички отправиха с празничните си изпълнения Вокална група „КарлоВойс“ и Военният духов оркестър при 61-ва Стрямска механизирана бригада.
Кметът на Общинаната д-р Емил Кабаиванов и първата подгласничка на Царицата на розата 2021 - Мария Чолакова запалиха светлините на Коледното дърво, под звуците на „Многая лета“.
„Бъдете здрави! Предизвикателствата на времето няма да спрат. Те са, за да ги преодоляваме с разбирателство, с вяра, с уважение и любов към близките. Затова трябва да бъдем силни като каменен бряг, в който вълните се блъскат и се разбиват. Добро настроение, весели празници и успех на всички – от най-малките до най-големите!“, пожела кметът на Карлово.
В навечерието на най-светлия празник Коледа и настъпването на Нова година да сме заедно с най-близките си хора, изпълнени с надежда за по-добро бъдеще, бе посланието на Мария Чолакова