Община Карлово съобщава на живеещите на ул. „Васил Караиванов”, че от кръстовището с ул. „Ангел Кънчев” до кръстовището с ул. „Йордан Йовков” в Карлово, е създадена временна организация на движението заради аварийно разкопаване на ул. „Васил Караиванов”. По време на ремонтните дейности се затваря за движение целия работен участък от кръстовището с ул. „Ангел Кънчев” до кръстовището с ул. „Йордан Йовков”. По ул. „Ангел Кънчев” скоростта се ограничава до 30 км/час.
За безопасно преминаване в района на ремонтните дейности, от 12 август /понеделник/ ще бъдат поставени уведомителни табели за обходен маршрут и необходимите пътни знаци за настъпилата промяна. Изкопите ще бъдат обезопасени за пешеходци от всички страни, чрез поставени обезопасителни ленти и предпазна ограда. Знаците са временни и допълнителни към съществуващата вертикална сигнализация. Строителните работи ще се извършват в светлата част от денонощието. Предвиденият за ремонта срок е до 45 работни дни. След завършване на строителните дейности, временните знаци ще бъдат демонтирани, а уличното платно и тротоарната настилка възстановени.
Всички пътуващи от автогара Карлово ще може да ползват като начална следващата спирка по маршрута на съответната автобусна линия. От общината предварително се извиняват за създадените временни неудобства.