СУ "Васил Левски" Карлово връчи дипломите за завършено средно образование на тържествена церемония в зала "Васил Караиванов" на Общината. Директорът Мариана Манчева благодари на зрелостниците за годините прекарани заедно. Тя отбеляза, че всички те са били достойни ученици на училище с над 130 годишна история.
"Смисълът на човешкия живот е да бъдете добри хора. Знам, че не само Карлово, но и България ще се гордее с вас", посочи Манчева.
Отличник на випуска е Петя Нешева. Тя бе отличена със златна значка за таланта си да пише много добре не само на български, но и на английски език. Първенец на випуска е Дамян Христов. Той е и носител на наградата на Комитет "Васил Левски". Със сребърни значки бяха наградени Теодора Дамянова и Ралина Димитрова. Специалната награда на проф. Иван Гаврилов в размер на 500 лева получиха Димитър Минчев и Христиана Петкова.
СУ "Васил Левски" връчи 40 отлични дипломи. Церемонията уважиха секретарят на Община Карлово инж. Стефан Стефанов, много родители и близки на зрелостниците.