Спешна кампания: 17 годишно момче се нуждае от финансова помощ Иво Христов, наричан още българският Стивън Кинг, се нуждае от поредната операция, която трябва да бъде направена възможно най-скоро. Последният контролен преглед на 17-годишното борбено момче показа, че спешно трябва да бъде извършена нова интервенция на гръбначния стълб, с цел премахване на тумор, който притиска. Нужната сума от 42 000 евро е огромна и непосилна за семейството на Иво, което отново разчита на помощта на добрите хора, за да може детето им да живее, да ходи и да бъде добре. Операцията ще бъде извършена в Хановер, Германия, където Иво се лекува от години. Младият боец мечтае само да оздравее, за да продължи да пише своите книги и да печати белите страници хартия с надеждата, която вие му подарявате всеки път в трудните моменти.
От 5 години Иво Христов се бори със заболяването "Невроброматоза-тип 2" и организмът му е склонен да образува доброкачествени тумори в Централната нервна система. Той има 4 мозъчни операции, но въпреки това за крехката си 17-годишна възраст има и 6 издадени книги. В българските медии е определян като българският Стивън Кинг.
Коледа е най-вълшебното време от годината, в което вярата ни в чудесата е още по-силна. Затова молим всеки един от вас, който ще прочете тази публикация да сподели написаното в профила си, за да може то да достигне до повече хора и средствата да бъдат събрани за максимално кратко време. Споделяме банковата сметка на Иво, както и Pay Pal акаунта му, където можете да го подкрепите финансово.
Нека помогнем на Иво да продължи да ни радва с разказите си, да мечтае и да се усмихва!
Фейсбук страница: ЖИВОТ ЗА ИВО
Фейсбук група: Да подадем на Иво
Начини за дарение:
Дарителска банкова сметка:
POSTBANK
BG47BPBI79404078032501 - Иво Ивов Христов
Pay Pal: [email protected] - Иво Христов