След 20 години съжителство, двойка от село Сенник избра Карлово, за да сключи брак Тя е на 62 години, а той на 76 от севлиевското село Сенник. От години идват често с приятели на почивка в курортния град Хисаря. Посещават и Карлово, защото много им харесва. След 20 години съвместно съжителство, днес двойката сключи граждански брак в Обреден дом Карлово в присъствието на техните приятели, които са от почти цяла България. Двойката има 5 деца и 4-ма внуци.Тя се врече врече във вечна обич, уважение и отговорност един към друг.

"Избрахме Карлово, защото много ни харесва. С приятели от различни места на България идваме често в Хисаря от години. Аз съм счетоводител, а съпруга ми е пенсионер. Сега когато сключихме брак трябва да споделя, че усещането е много по-вълнуващо и различно, отколкото като бях млада. Чувството е друго. Искаме да благодарим на нашите деца и внуци, които се уважават и почитат и да им дадем пример, че най-важното в един брак са уважението, компромисите и отговорностите", каза за KarlovoPress.com 62 годишната щастливка от Сенник, която на тези години отново сключи брак с нейната половинка.

KarlovoPress.com благодари на щастливото семейство, че ни направи съпричастни с радостта си. Екипът ни ви пожелава много здраве и дълъг семеен живот!