Пъстър празник с много игри и забавления в село Горни Домлян Пъстър празник с много игри и забавления организираха Младежка група „Заедно за село Горни Домлян“, Сдружение „Млади, Активни, Креативни“-с.Куртово и Кметство Горни Домлян по повод 1Юни – Международния ден на детето и стартиране на инициативите за Седмицата на движението и спорта за здраве ( MOVE WEEK 2018). В неделя на 27.05.2018г. за първи път на центъра в село Горни Домлян беше проведен детски спортен празник по случай Международния ден на детето, в които се включиха над 80 деца и родители.
Цветните балони, веселото настроение, спортните игри на открито, детските усмивки и смях създадоха празнична атмосфера.
Много изненади, игри и подаръци радваха децата на селото. Повече от три часа малчуганите се забавляваха заедно със свойте майки, бащи, баби и приятели. Забавни щафети, „Пускам, пускам кърпичка“, „Приказка“, Караоке, рисуване с тебешири бяха само едни от игрите, в които участваха малки и големи празнуващи.
След като сериозно се раздвижиха всички присъстващи, сладко похапнаха вкусни домашни ястия, специално приготвени от майките, а голямата торта беше подарък за децата от кмета на селото.
Много усмивки, добро настроение, положителни емоции и веселие споделиха децата, техните родители, близки и приятели.
Децата си тръгнаха развълнувани и доволни с много впечатления, положителни емоции и подаръци.
Вълнуващ и незабравим Празник за всички.