Продължава напрежението в Интендантско обслужване Калофер И днес шивачките излязоха пред предприятието, за да протестират в защита на изпълнителния директор Ганчо Караджов. Те казаха, че все още не са получили отговор от министъра на отбраната защо бе уволнен досегашния им ръководител. Работниците са заканиха, че ако в следващите дни бъде въведено ново ръководството те ще направят жива верига и няма да го допуснат в сградата. Протестиращите все още не са получили опровержение от ресорното министерство на данните, които бяха изнесени от ведомството за лошо финансово състояние и управление на дружеството, заради което бе уволнен изпълнителния директор Ганчо Караджов. Шивачките казаха, че вече са внесли подписка в негова защита при премира Борисов и очакват той да ги приеме, за да го запознаят с проблема. Същевременно днес подадоха искане до Агенция Пътна инфраструктура, за да получат разрешение и да започнат ежедневни блокади на подбалканския път София - Бургас. От община Карлово са получили отказ, защото пътя бил част от републиканската пътна мрежа. Всички са категорични, че не желаят ново ръководство на предприятието и коментираха как в публичното пространство вече се говори, че клонът се очаква да оглави Веселин Коцев, който бил с криминално досие, собственик на заведение в Калофер:
Тонка Иванова - гл.счетоводител в ИО - Калофер: "Попитах как е възможно такъв човек да ни бъде назначен за управител на клона, човек, който никога през живота си не е се занимавал с производство, с производствено предприятие и въобще в тази посока, на което ми е казано избран е човек по политическа линия".
Петя Русева - работник в ИО - Калофер : "Ние всички тук можем да заявим, че ще направим жива верига пред предприятието, няма да допуснем новото ръководство и все още държим да знаем защо тези хора нямат доверие на досегашните ни ръководители".