Четвърти декември бе неучебен ден на професионалната гимназия и празник на училището по повод 35 години от основаването на Икономическия техникум в Клисура.

Поради обявените противоепидемични мерки за Ковид-19 празника не бе проведен присъствено, а само виртуално.

" Сега най-важното е всички да сме живи и здрави. 35 години в Клисура се обучават бъдещи икономисти и лесовъди. Благодаря от сърце на г-н Борис Спиров и на цялото население на Клисура, които с доброволен труд успяват да построят третия етаж на училището, за да има и днес средно професионално училище. Благодаря на всички директори и учители - бивши и настоящи, които оставят част от сърцето и душата си за образователното дело в града. В условията на пандемия, в която се намираме тази година, осъзнаваме, че едни от най-важните ценности са човешкия живот, здравето и образованието.

Скъпи ученици и колеги, бъдете здрави, отговорни и все така вдъхновяващи личности. Благодаря на Ангел Пейчев от 9 Б клас за хубавата рисунка за празника. Честит празник, любимо училище!", написа във фейсбукстраницата на училището директорът на училището Румена Милова.